Gorgeous Curls

Sinds kort mogen wij ons ook een krullen kapsalon noemen.

Wat doen wij nou precies met een krul knip behandeling?

  • Bij binnenkomst laten wij u plaatsnemen voor de spiegel en bespreken wij samen wat uw wensen zijn, wat doet u zelf thuis met uw haar, welke producten gebruikt u en hoe brengt u het haar in model.
  • Vervolgens gaan wij uw haar een Orchid kuurbehandeling geven, dit om alle cosmetische resten uit het haar te verwijderen die het haar kunnen verzwaren en om de krullen weer te hydrateren en/of verstevingen. Dit zullen wij d.m.v. een rektest bepalen.
  • Daarna gaan wij het haar in model knippen en de Gorgeous Curls methode toepassen. Met deze methode kunnen wij meer lucht/volume in het haar brengen. De krullen zullen met deze methode meer tot hun recht komen, meer krul, meer volume en soepel vallend haar.

Wie wil dat nou niet??????

Na het knippen gaan wij het drogen met de voor u, juiste geschikte producten ( o.a. CG proof ). En gaat u met goed advies en prachtige krullen weer naar huis. Ons advies is wel om deze behandeling elke 3 maanden te herhalen, zo heeft u langer plezier van uw krullen.

Hieronder een paar prachtige voorbeelden :

Rechts een model die volgens de Gorgeous Curls methode is geknipt en voor de behandeling kreeg ze er bijna geen krul in.

Links een model die al jaren een permanent liet zetten maar nu waarschijnlijk niet meer.

Ook enthousiast geworden? Maak dan hier uw afspraak voor de Gorgeous Curls behandeling